Brevafstemning i eget hjem eller på seniorcenter

Du kan altid brevstemme i dit eget hjem eller på seniorcentrene inden et valg.

Hvis du vil stemme på et seniorcenter

Du kan inden et valg brevstemme på et af Gladsaxe Kommunes seniorcentre mellem klokken 12 og 15. Du skal blot møde op med legitimation, f.eks. sundhedskort, kørekort eller pas og dit valgkort. Datoen for brevafstemning på seniorcentrene fastsættes ved hvert valg, og placeres typisk i ugen inden valgdagen.

Alle er velkomne til at brevstemme på kommunens seniorcentrene, men personalet på seniorcentrene sørger særligt for, at alle beboere får mulighed for at brevstemme på dagen.

Du kan samme dag også brevstemme på Hareskovbo mellem  kl. 12 og 15. Mere information for beboerne kan fås på institutionerne.

Når du skal stemme i eget hjem

Hvis du er syg, svækket eller dårligt gående, så kan du inden valgdagen brevstemme i eget hjem.

Brevafstemning i hjemmet foregår ved, at du får besøg af to tilforordnede, som hjælper dig med at brevstemme og sørger for, at alt går rigtigt for sig. Du vil få direkte besked om, i hvilket tidsrum de tilforordnede kommer på besøg hos dig.

Du skal dog selv søge om at stemme i dit hjem, men Gladsaxe Kommune sørger for at sende ansøgningsskemaer ud via hjemmeplejen. Du kan altid kontakte Folkeregistret, hvis du har brug for hjælp og vejledning med hjemmeafstemning.

Hvis uheldet er ude

Er du indlagt på et hospital, kan du brevstemme på hospitalet. Det sørger hospitalet for.

Kontakt

Valgsekretariatet

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 51 03
valg@gladsaxe.dk

Sådan stemmer du