Årlige begivenheder

Hvert år holder Gladsaxe Kommune en række aktiviteter året igennem. Her kan du læse mere om nogle af disse aktiviteter.

Gladsaxedagen er en unik mulighed for at møde alle sider af Gladsaxe Kommune. Lokale politikere, foreninger, kunstnere og mange andre er samlet på dagen for at give borgerne chancen for at opleve den mangfoldighed, der præger livet i Gladsaxe.

Gladsaxe Byråd inviterer hvert år kommunens grundejerforeninger til møde på Rådhuset. Her er der mulighed for at møde Byrådet og forvaltningen, høre om relevant nyt for grundejerne og drøfte forskellige generelle problemstillinger.

Gladsaxe Byråd inviterer hvert år boligselskaberne i kommunen til fælles møde. Her er der mulighed for at møde Byrådet, høre om relevant nyt for boligselskaberne og drøfte aktuelle emner.

Hvert år inviterer Gladsaxe Byråd til 18 års fødselsdag for alle de unge, som er fyldt 18 år i løbet af året.

5. september er flagdag for Danmarks udsendte og det fejrer Byrådet hvert år med et arrangement på Rådhuset.

22. juni 1984 blev den første fælles idrætsdag afholdt. Formålet med denne årlige fælles begivenhed er at samle institutionernes børn til kammeratligt samvær og idrætslege med hinanden og på tværs af institutionerne - under det fælles motto: Alle børn kan deltage, ud fra det de kan, og ikke ud fra hvad der giver det bedste resultat.

Mødet starter i Byrådssalen, hvor Folkeoplysningsudvalget uddeler årets ungdomslederpris. Første del af programmet foregår samlet i Byrådssalen, efter kaffepausen er der oplæg og debat om tre forskellige temaer, som deltagerne frit kan vælge imellem.

Musik, underholdning og boder med salg af brugskunst og håndarbejde – det er hovedingredienserne i den tilbagevendende festival Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der ønsker at deltage i en festlig dag. 

Hvert år inviteres børnene i Gladsaxe Kommunes børnehuse til at komme med deres bud til den tegning, der skal pryde næste års udgave af kommunens julekort. Borgmesteren tager imod de mange små kunstværker, som børnene har lagt deres tid og kreative kræfter i, og der er altid mange gode forslag imellem.

Hvert år tænder Borgmesteren juletræet på Rådhuspladsen foran Gladsaxe Rådhus og alle gladsaxeborgere er inviteret.

Om kommunen