Grundejerforeningerne og Byrådets møde på Rådhuset 18. marts 2019

Gladsaxes digitale infrastuktur, Letbanen og madaffald var på dagsorden da grundejerne mødte Byrådet ved årets møde på Rådhuset. Under kaffen var også Gladsaxes digitale borgerpanel, Bobleberg, parkeringsudfordringer og ikke mindst politik generelt en del af programmet. Rådhushallen var fuld og summede af liv hele aftenen. 

Borgmester Trine Græse videregav i forbindelse med emnet madaffald tre gode råd til at mindske madspild:
1. Undgå at skrælle grøntsager. Det giver stort spil, og tilmed er det vitaminerne, som ryger i skraldespanden. Skrub og skur i stedet for.
2. Begræns udvalget – drop de mange salater og små ekstrating. De kræver mange ingredienser, som oftest må købes i større mængder, end de skal bruges
3. Lav i det daglige portionsanretninger og gerne på mindre tallerkener. Så undgår du at overspise.  For når gryder og fade står langt væk, og tallerkenen er tom, stopper folk med at spise når de er mætte, fremfor at tage ekstra. 

Information fra aftenen 
Den digitale infrastruktur ved chefkonsulent Henrik Kjær, Energistyrelsen.
Madaffald ved projektleder Malene Matthison-Hansen.
Letbanen - tidsplaner, støj og trafikale udfordringer
ved teamleder Carsten Høeg Meagaard, Veje og Trafik og Jakob Skovgaard Koed, medlem af Byrådet.
Gladsaxe Kommunes Borgerpanel
Boblberg
Svar på spørgsmål stillet af grundejerne inden mødet 
Deltagerliste
Program

Mødet holdes en gang årligt og er en god lejlighed for grundejerne til at møde Byrådet, få nye informationer fra kommunen og drøfte relevante emner. Næste møde bliver holdt foråret 2020.

Billeder fra aftenen 2019

 

Årlige begivenheder