Bedre flow af informationer

Bedre flow af informationer er et projekt, der undersøger hvordan dokumentation, sygeplejeydelser og medicinhåndtering i plejen bliver løst smartere og mere effektivt ved hjælp af nye it-løsninger.

Overblik og effektiv dokumentation

Pleje og behandling udføres som individuelt tilrettelagte opgaver hos den enkelte beboer. Bedre flow af informationer, i form af nye It-løsninger, skal være med til at skabe overblik og understøtte dokumentation af plejen, så beboerne modtager de rigtige sygeplejeydelser på de rigtige tidspunkter, og dermed får en optimal pleje.  

Formålet med de nye it-løsninger er derfor at sikre en høj kvalitet og effektivitet i dokumentation, pleje og medicinhåndtering.

De nye it-løsninger skal også bidrage til et bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet.

Hvem henvender teknologien sig til

Plejepersonale på seniorcentre og Træningscenter Gladsaxe.

 

Her kan du læse mere om Gladsaxe kommunes arbejde med velfærdsteknologien

Resultat og status

I 2016 er der foretaget et feltstudie på et Seniorcenter og Træningscenter Gladsaxe. Ligeledes er der foretaget en markedsundersøgelse af, hvilke produkter der allerede eksisterer. En arbejdsgruppe har været på studietur for at se forskellige løsninger i brug.

Projektet blev afsluttet i 2017. Erfaringerne er taget med i arbejdet omkring et nyt journaliseringssystem for ældreområdet.

Leverandør

Careplan fra EG Emergency

Pallas Informatik

Sekoia

Symmetric

 

Afsluttede projekter