Har du spørgsmål om dine persondata?

Hvis du har spørgsmål til persondataforordningen, eller til hvordan Gladsaxe Kommune passer på dine persondata, kan du henvende dig til Gladsaxes Databeskyttelsesrådgiver.

Hvis du som borger har spørgsmål om dine rettigheder som borger i forhold til persondataforordningen eller oplever, at der ikke passes godt nok på dine persondata i kommunen, kan du henvende dig til Gladsaxe Kommunes databeskyttelsesrådgiver.

Databeskyttelsesrådgiverens vigtigste opgave er at følge med i om kommunen passer godt nok på de personoplysninger, som kommunen har om borgerne. Persondataforordningen kræver, at alle offentlige myndigheder har en databeskyttelsesrådgiver, som understøtter, at kommunen overholder reglerne i databeskyttelsesloven.

Gladsaxe Kommunes databeskyttelsesrådgiver hedder Preben Rohde. Han er også borgerrådgiver i Gladsaxe.

Kontakt databeskyttelsesrådgiveren på telefon 39 57 69 00. Indtal eventuelt en besked, hvis dit opkald ikke bliver besvares med det samme. Eller send en mail til dpo@gladsaxe.dk

Send sikker mail

Hvis du skal sende personlige, fortrolige eller følsomme oplysninger anbefales det, at du sender en sikker mail via link nedenfor. Du bør ikke sende dit CPR-nummer med en almindelig mail.

Du kan læse nærmere om databeskyttelsesrådgiverens opgaver i Vejledning om databeskyttelsesrådgivere. Den er udarbejdet af Justitsministeriet, Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen.

Hent vejledning om databeskyttelsesrådgivere her.

Konstaterede sikkerhedsbrud

Gladsaxe Kommune har siden GDPR-datasikkerhedreglerne trådte i kraft i maj 2018 registreret de konstaterede sikkerhedsbrud, også dem, der ikke er vurderet til at være omfattet af indberetningspligten til Datatilsynet.

Du kan se en opgørelse over de konstaterede sikkerhedsbrud nedenfor. 

Sagsbehandling