Demensdaghjemmet Egeklubben

Egeklubben er for dig, som bor hjemme og har brug for støtte til at opretholde og eventuelt forbedre dit funktionsniveau samt har behov for socialt samvær med andre i hverdagen.

Aktiviteter og dagligdagen

Vi starter altid dagen med formiddagskaffe og læser lidt op fra dagens avis. Her drøfter de seneste nyheder fra verden og hvad der ellers er sket siden sidst.

Afhængig af vejret kan vi få dagen til at gå med spil, kabaler, højtlæsning, strikke, bage, se film, huslige sysler, lange eller korte gåture, havearbejde, gymnastik, synge, høre musik, afslapning i lænestolen, hængesofaen i haven, danse, fodre ænder i søen ved Egegården, køreture i bussen, cykeltur på parcyklen… ja, kun fantasien sætter grænser.

Ofte deler vi os efter interesser, så man deltager i det, man har lyst til. Vi spiser frokost sammen klokken 12.30. Det er som regel smørrebrød. Der er mulighed for at slappe af i en lænestol efter frokost. Vi slutter altid dagen af med eftermiddagskaffe og kage.

Åbningstider

Vi har telefontid alle hverdage mellem kl.8.30-10.00, og klubben er åben for borgere mellem kl. 9.45-14.45. Daghjemmet er lukket i weekenden, på alle helligdage samt 1. maj, grundlovsdag den 5. juni samt 24. og 31. december.

Kørsel

Du har mulighed for at blive tilmeldt en kørselsordning så du bliver hentet og bragt.

Forplejning

Vi drikker formiddagskaffe, spiser frokost sammen, og vi får eftermiddagskaffe og kage.

Betaling

Det er gratis at komme i Egeklubben. Der er dog en egenbetaling for kørsel og forplejning, som følger kommunens gældende takster.

Visitation

Hvis du mener at Egeklubben er noget for du skal du kontakte visitationen på Gladsaxe Rådhus på tlf. 39 57 55 53. Sammen vil I finde ud af om tilbuddet er det rigtige for dig.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende Egeklubben, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer på telefon alle hverdage på tlf. 39 57 46 86.

Pjece

Læs vores pjece her

Gode råd

Der er emner der er både vigtige og nødvendige at få talt om, når én i familien rammes af demens.

Når familien får demens

Værdighedspolitik

Værdighedspolitikken er sammensat af fem overordnede værdier, som skal understøttes i ældreplejen

Værdighedspolitik