Svagtsynsdaghjem - Et tilbud til svagtseende

Tilbuddet til dig som er svagtseende pensionist og bor i Gladsaxe Kommune. Vi tager udgangspunkt i hjælp til selvhjælp og motiverer dig til at udnytte egne ressourcer, så du får en lettere hverdag.

Træning og aktiviteter

Fælles for træningen og aktiviteterne er, at vi tager højde for dit nedsatte syn.

Ved fællestræningen arbejder vi aktivt på at imødekomme dine ønsker og gøre træningen afvekslende og sjov. Vi bruger både specifikke øvelser og bevægelser til træning af balance, styrke og bevægelighed, men vi bruger også hverdagsaktiviteter som træning. Desuden er der mulighed for at træne styrke og udholdenhed i træningsmaskiner.

Om eftermiddagen drikker vi en kop kaffe eller te og laver aktiviteter som er tilrettelagt, så alle kan være med. Her vil der også være rig mulighed for at udveksle erfaring om praktiske løsninger derhjemme, og om hvordan man bruger hjælpemidler. Vi er også behjælpelige med formidling til kommunen, hvis der er behov for det.

Tid

Vi har 2-3 hold om ugen. Varigheden er tre en halv time henover frokost.

Sted

Seniorcenter Egegården danner de fysiske rammer for tilbuddet.

Betaling

Tilbuddet er gratis. Dog er der en månedlig egenbetaling på 40,- som dækker forplejning, såsom kaffe, the og kage. Der er mulighed for at blive tilmeldt en kørselsordning, hvor der også er en egenbetaling, som følger kommunens gældende takster.
Frokost kan købes i Seniorcenter Egegårdens café, hvor vi spiser sammen.

Visitation

Er du interesseret i at høre nærmere om muligheden for at starte på svagsynsholdet, skal du kontakte Visitationen på Gladsaxe Rådhus på tlf. 39 57 55 53. Sammen finder I ud af om tilbuddet er det rigtige for dig.

Kontakt

Har du spørgsmål til personalet er du velkommen til at kontakte os på tlf 39 57 46 49 eller 39 57 60 48

Pjece

Læs vores pjece her