Geriatrisk daghjem - Mølleklubben

Mølleklubben er et dagtilbud til dig, som bor hjemme og har brug for støtte til at opretholde og eventuelt forbedre dit funktionsniveau.

Mølleklubben ligger i grønne omgivelser lige ved Radiomarken og tæt ved Bagsværd Sø. Daghjemmet er et selvstændigt hus, der ligger i tilknytning til Seniorcenter Møllegården.

Mølleklubben er et heldagstilbud hvor der kan være op til 10 borgere på et hold. Du vil blive visiteret til at komme én til to dage om ugen.

Åbningstider
Vi har åbent på alle hverdage fra kl. 8.30-15.30. Mølleklubben er lukket i weekenden, på alle helligdage samt 1. maj, grundlovsdag den 5. juni samt 24. og 31. december.

Kørsel
Det er muligt at blive tilmeldt kørselsordning med Harbirk Busselskab. I så fald bliver du hentet på din bopæl og kørt til Mølleklubben og retur igen. Du skal være klar til afhentning fra kl. 8.45.

Forplejning
Vi drikker formiddagskaffe og spiser frokost sammen og runder dagen af med eftermiddagskaffe.

Betaling
Det er gratis at komme i Mølleklubben. Dog er der egenbetaling for kørsel og forplejning, som følger kommunens gældende takster. Du vil få tilsendt regningen én gang om måneden. Vi anbefaler, at du tilmelder regningen betalingsservice (PBS).

Pjece
Læs vores pjece her

 

Gode råd

Der er emner der er både vigtige og nødvendige at få talt om, når én i familien rammes af demens.

Når familien får demens

Værdighedspolitik

Værdighedspolitikken er sammensat af fem overordnede værdier, som skal understøttes i ældreplejen

Værdighedspolitik