Sådan arbejder vi med udviklingsplan for idræts- og bevægelsesaktiviteter på idrætsområdet i Gladsaxe.

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget har i 2017 fastlagt en proces for, hvordan udviklingsplanens intentioner og anbefalinger til anlæg og renoveringer kan udmøntes med respekt for det idrætsliv, der skal være aktivt i både fem, 10 og 15 år ud i fremtiden. Her på siden vil vi vise de anlægsidéer, som foreninger og andre aktører på idrætsområdet, har anmeldt. Det er også muligt at få overblik over processens resultat i 2018.

Der er i 2019 afholdt fællesmøde den 19. marts med aftenens oplæg. Der blev fremvist mange anlægsidéer, der kan ses i boksen Anlægsidéer. Læs mere om fællesmødets oplæg og invitation under boksen Hvordan er processen?.

Alle ønsker er analyseret af en planlægningsgruppe. Disse analyser ligger nu også under Anlægsidéer.

Der blev afholdt dialogforum 8. maj 2019, hvor resultatet er en prioriteret oversigt over idéerne. Den prioriterede oversigt for 2019 er delt i små projekter, mellemstore projekter og store projekter og kan ses under boksen Prioriteret oversigt 2019.

 

 

Anlægsidéer

En gang om året inviteres idrætsforeninger og andre med interesse for idrætsområdet til at præsentere idéer til anlæg af idræts- og bevægelsesfaciliteter for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget.

Læs mere

Hvordan er processen?

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget har godkendt udviklingsplan for udvikling af idræts- og bevægelsesfaciliteter i Gladsaxe og har fastlagt proces for, hvordan planen udmøntes.

Læs mere

Udviklingsplanen

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget har fastlagt proces for udmøntning af udviklingsplanen. Processen sker i et tæt samarbejde og dialog med de parter, der er en del af processen.

Læs mere