Skal du i kontakt med Pladsanvisningen?

Det kan være svært at komme i kontakt med Pladsanvisningen pr. telefon i øjeblikket, på grund af ressourcemæssige udfordringer. Vi beklager meget de gener, det medfører, og der arbejdes på løsninger. Vi henviser til vores FAQ , hvor der kan findes svar på de ofte stillede spørgsmål. 

FAQ’en finder du her

Det sker i
Gladsaxe

System.Xml.XmlException: Data at the root level is invalid. Line 1, position 1. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseRootLevelWhitespace() at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace) at System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader) at System.Xml.XmlDocument.LoadXml(String xml) at Dynamicweb.Modules.RemoteHttp.Frontend.GetContent() Se hele kalenderen her eller tilføj et arrangement

Vi ses til Gladsaxedagen 2018

Tag familie og venner med til årets største lokalfest, når Gladsaxedagen 2018 løber af stablen lørdag 25. august klokken 13-23 ved Gladsaxe Rådhus.

Det bliver traditionen tro en dag med musik i topklasse, massevis af spændende lokale foreninger, en mulighed for at møde dine lokalpolitikere og for at opleve nogle af de emner, der er fokus på i Gladsaxe lige nu.

Læs mere

Bestil tid til dit besøg i Borgerservice - så undgår du ventetid.

Bestil tid her

Nyheder

Se alle nyheder

Tip Gladsaxe

Tip os om fejl og mangler på Gladsaxes gader og stræder via app eller web.

Anmeld huller i vejen, utømte skraldespande, defekte skilte eller gadebelysning og meget andet hurtigt og let.

Se hvordan og læs mere på Tip Gladsaxe.

Tip Gladsaxe

Høring af Gladsaxestrategien 2018-2022

Gladsaxestrategien 2018-2022 er i høring. Gladsaxe Byråd har tradition for at vedtage en fælles strategi for Gladsaxe hver byrådsperiode. Som en af de første kommuner i Danmark har Gladsaxe taget hul på at indarbejde FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling i hele vores måde at arbejde på. Det skal understøtte visionen om bæredygtig vækst og velfærd.

I høringsperioden fra 24. maj til 26. august 2018 kan du få indflydelse ved at sende indsigelser og ændringsforslag til glstrategi_svar@gladsaxe.dk eller til
Gladsaxe Byråd
Strategi, Kommunikation og HR
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

Læs mere på gladsaxe.dk/gladsaxestrategien

Hent høringsdokumentet her

Letbanearbejdet går i gang

Anlægsarbejdet til Hovedstadens Letbane forventes at gå i gang i 2018, og letbanen forventes færdig i 2025. 

Læs mere om letbanen her

Kontakt

Borgerservice

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 50 00

Husk at bestille tid i Borgerservice

Åbningstider

Mandag-Onsdag: 10.00-14.00
Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-14.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00