Valg i Gladsaxe Kommune

Næste valg er kommunalvalg 2021

Du kan på Gladsaxe Kommunes hjemmeside løbende finde information om valg og folkeafstemninger samt kommunens valgaktiviteter .

Du kan på vores valgside bl.a. læse mere om, hvordan man afgiver sin stemme på ét af kommunens 9 valgsteder, hvordan man brevstemmer på Rådhuset og bibliotekerne, hvornår valgkortet kommer og hvordan man kan få hjælp til at stemme.

Partier og kandidater kan også læse mere om, hvordan man stiller op til byrådsvalg og mulighederne for at opsætte valgplakater frem mod valgdagen.

I Gladsaxe Kommune sørger vi for, at alle borgere kan stemme ved kommunalvalg, regionsrådsvalg, folketingsvalg, EU-valg og folkeafstemninger - og så modtager vi og videresender brevstemmer ved valg i Grønland og på Færøerne.

Sådan behandler vi personoplysninger ved valg i Gladsaxe Kommune

I forbindelse med afholdelse af valg behandler Gladsaxe Kommune en række personoplysninger om kandidater, tilforordnede, vælgere m.fl.

Oplysningerne behandler vi i overensstemmelse med kommunens sædvanlige retningslinjer for datasikkerhed, som du kan læse mere om her: https://www.gladsaxe.dk/kommunen/servicemenu/om_kommunen/sagsbehandling/saadan_behandler_vi_dine_oplysninger

 

Kontakt

Valgsekretariatet

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 51 03
valg@gladsaxe.dk